Terug...

3e Familiedag 2001Op zaterdag 22 september 2001 kwam het grootste gedeelte van de familie "Wagenbuur"* bij elkaar voor het jaarlijkse dagje uit.

*(daaronder ook mensen met de namen Bakker, Belo, Hansen, Lennaerts, Linssen, en Voers.)

Plaats van handeling was het "Theehuis Rhijnauwen" in Bunnik, waar we vanaf 12.00 uur bij elkaar kwamen.


Voor de vroege vogels was er nog tijd voor koffie met gebak op het (op dat moment) zonnige terras.

>


Daarna gingen we naar binnen om aan twee lange tafels te eten. We waren nog niet binnen of de regen viel weer met bakken naar beneden. Terwijl we langdurig de tijd hadden om te bestellen, vermaakten alle kinderen zich in de speelhoek met pluchen slangen, hobbeldingen en kussens en later ook met de kleurplaten aan tafel. De familieleden konden ondertussen goed bijkletsen.


Maar toen de pannenkoeken, salades en Mexicaanse wraps dan eenmaal kwamen, smaakten ze ook uitstekend.


Na het eten was er weer genoeg tijd voor uitgebreide gesprekken, het knuffelen van Dana en speciaal voor Antoinette: de demonstratie "hoe draag ik mijn toekomstige baby op mijn buik" met Dana als gelukzalig demonstatie-slachtoffer.Omdat na het eten de zon weer doorbrak (uitstekende timing!) konden we nog een wandeling door het bos maken. Na afloop daarvan hebben we in de tuin van Rhijnauwen, langs de Kromme Rijn, nog een drankje genomen. De kinderen waren ondertussen niet meer uit de speeltuin weg te slaan.Toen het inmiddels vier uur geworden was verlieten de laatste familieleden het parkeerterrein. Over het algemeen vond iedereen het een geslaagd dagje uit. Dat hadden we mede te danken aan de schaarse, maar precies op het juiste moment vallende, zonnige perioden!

Mark Wagenbuur